Healthy home bundel

De gezondheid van je lichaam is nauw verbonden met de gezondheid van je woonomgeving. Aangezien we meer tijd dan ooit doorbrengen in ons huis, snap je direct waarom het belangrijk is om jouw binnenklimaat zo gezond mogelijk te maken en te houden. Reguliere schoonmaakmiddelen bevatten vaak veel toxische stoffen die schadelijk zijn voor o.a. je longen, je ogen en je hormonen. Dat willen we niet! Voor jezelf niet, maar ook zeker niet voor je gezin en je huisdieren. Met deze bundel kun je direct van start met het schoonmaken van jouw huis en omgeving met producten die wel gezond zijn. Je ontvangt naast de bundel ook een uitgebreide info flyer en natuurlijk persoonlijke begeleiding.

 137,50

Wat zit er in deze waardevolle bundel?

Thieves Household Cleaner:
dit is een geconcentreerde allesreiniger. Met deze fles kun je tot wel 25 sprayflessen maken met nog veel meer toepassingen, zo krachtig is dit non-toxic concentraat.

Thieves Laundry soap:
bij dit wasmiddel hoef je je geen zorgen te maken over toxische toevoegingen, parfums of optische witmakers, die je wel vindt in ‘regulier’ wasmiddel. Daarnaast is het super duurzaam, doordat je het zeker drie keer kun verdunnen! Hoe? Dat lees je in de flyer.

Thieves Fruit & Veggie soak
deze soak is bedoeld en veilig om je groenten en fruit te ontdoen van bacteriën, schimmels en ander vuil. Je voegt slechts 1 eetlepel soak toe aan 2 liter water, vervolgens leg je hier je groenten en fruit in en laat het ongeveer 10 minuten staan. Hierna spoel je het goed af, en kun je zorgeloos genieten!

Thieves Kitchen & Bath scrub
perfect voor alles wat een goede schrobbeurt kan gebruiken. Denk hierbij aan je gootsteen, het bad, het gasfornuis, de oven, en nog veel meer.

Lemon 5ml
deze olie is perfect om toe te voegen aan je zelfgemaakte allesreinigerspray. Met een paar druppels maak je van deze spray een effectieve ontvetter! Lemons is daarnaast ook de perfecte natuurlijke sticker en stift verwijderaar.

Spearmint 5ml
groene munt is een heerlijke olie om toe te voegen aan je allesreiniger voor een frisse geur tijdens het schoonmaken.

Loading...