Emotional support bundel

Mentale gezondheid is de kern van ons geluk en welzijn. Het is zo belangrijk om goed in je vel te zitten, omdat het ons helpt om vreugde te vinden, veerkrachtig te blijven en liefdevol te zijn naar onszelf en anderen. Natuurlijke producten en essentiële oliën kunnen hierbij een prachtige ondersteuning bieden. De zachte kracht van essentiële oliën, zoals de kalmerende geur van Sara of de verfrissende werking van Bergamot, helpt ons om stress te verminderen en ons hoofd helder te houden. Deze cadeautjes van de natuur bieden een liefdevolle manier om ons mentaal welzijn te versterken. De natuur zelf is helend. Door ons te omringen met de rust en eenvoud die ze biedt, kunnen we ons beter voelen, dichter bij onszelf komen en meer in balans leven. Laten we deze verbinding koesteren en de kracht van de natuur omarmen om ons innerlijke licht te laten stralen. Door de oliën en Vitamine D uit deze bundel in je dagelijkse routine op te nemen kun je je emotionele gezondheid actief ondersteunen.

 163,00

Wat zit er in deze waardevolle bundel?

SARA:
Een zoete blend van 18 verschillende soorten essentiële olie welke ondersteunen bij het durven aankijken van onverwerkte emoties, opgeslagen in het cellulaire geheugen van ons lichaam. Inhaleer de olie tijdens momenten van traumaverwerking en persoonlijke groei, of wanneer jij extra ondersteuning kunt gebruiken.

Release:
Deze geweldige blend helpt je om onverwerkte emoties zoals woede, frustratie, verdriet, angst en stress los te laten. De kalmerende en aardende eigenschappen van de olien in Release zorgen ervoor dat dit op een zachte manier gebeurt.

Bergamot:
Bergamot is perfect voor iedereen die negatieve emoties met zich meedraagt. De citrusolie staat bekend om zijn opbeurende en kalmerende eigenschappen. Biedt ondersteuning door stress en angst te verminderen, de stemming te verbeteren, en gevoelens van somberheid, zoals bij winterblues, te verlichten. Bergamot draagt bij aan een gevoel van balans en positiviteit.

Super Vitamine D:
Ondersteunt het emotioneel welzijn door de aanmaak van neurotransmitters te bevorderen, wat helpt bij het verbeteren van de gemoedstoestand en het verminderen van angst en stress. Daarnaast draagt het bij aan het behoud van energie en vitaliteit, wat belangrijk is voor emotionele stabiliteit.

Loading...