‘’Health is not a goal; it’s a lifestyle. Nourish your body, mind, and spirit every day.’’

About Ismee

Mijn naam is Ismee en ik ben groot fan van natuurlijke producten en mijn omgeving inspireren om bewustere keuzes te maken. Na de komst van mijn dochter werd mij nog duidelijker hoe belangrijk het is om onze toxic-load zo laag mogelijk te houden. Toen ik tijdens mijn burn-out, op mijn 23ste, weer bij mijn ouders kwam te wonen, kwam ik voor de eerste keer in aanraking met essentiële oliën, gezonde voeding en natuurlijke alternatieven. Toen mijn liefde voor plantengeneeskunde en kruidenkennis groeide… begon mijn zoektocht naar de puurste essentiële olie op de markt.

Na een flinke zoektocht kwam ik uit bij het merk Young Living. Gezien dit merk niet te krijgen is in winkels wilde ik het toegankelijk gaan maken voor een grotere groep mensen. Mijn grote missie is: ieder gezin in Nederland en België voorzien van een eigen 100% natuurlijke apotheek. Dit doe ik door middel van mijn platforms op Instagram en uiteraard via deze website.

Mijn persoonlijke instagram kanaal is @ismeepureliving daar deel ik veel informatie over toxische stoffen en gezond leven. Op ons kanaal @motherofoils heb ik samen met mijn team een plek gecreëerd waar we dagelijks inspiratie en informatie delen over het gebruik van essentiële oliën.

Op deze manier hoop ik meer mensen te inspireren om kennis uit de natuur te vergaren en mentale en fysieke klachten op een laagdrempelige en veilige op te lossen. Daarnaast brengen esssentiele olien vervangingen voor zo veel toxische producten in en rondom huis. Denk bijvoorbeeld aan schoonmaakmiddelen, verzorgingsproducten en parfums. Samen met mijn geweldige team helpen wij een steeds grotere groeiende groep mensen.

Let nature, nurture you.
Loading...